Stoiximan Super League

Με οψιόν αγοράς ο Γιακουμάκης στον ΟΦΗ

Μετά τον ΟΦΗ και η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη στην ομάδα της Κρήτης. Με οψιόν αγοράς ο δανεισμός.

Ανακοίνωση για την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη στον ΟΦΗ εξέδωσε και η ΑΕΚ λίγα λεπτά μετά τη σχετική ενημέρωση των Κρητικών.

Ο Έλληνας επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού και όπως αναφέρει η Ένωση υπάρχει και οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του 24χρονου επιθετικού, που θα συνεχίσει την ομάδα του Ηρακλείου έπειτα από δική του επιθυμία.

Ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Πλατανιά (αγωνιζόταν εκεί μέχρι τον 2017) υπήρξε από την Μπρέντα και την Ομόνοια, αλλά και από άλλους συλλόγους της Super League, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε γραφτεί το όνομά του για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο, ο Γιακουμάκης έδειξε προτίμηση στην ομάδα της Κρήτης, καθώς πρόκειται για οικείο περιβάλλον για τον ίδιο και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, σε μια περίοδο που πρώτος του στόχος είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδιά του.

Πάντως, από τους «κιτρινόμαυρους» προκύπτει ότι οι Ηρακλειώτες τον ήθελαν για έναν 1.5 χρόνο, αλλά και ότι η Ένωση τον παραχωρεί με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ότι δεν είναι στα σχέδιά της η πώλησή του.

Ο Γιακουμάκης έκανε 6 συμμετοχές (ως αλλαγή) φέτος στο πρωτάθλημα, 3 (ως αλλαγή) στο Champions League και 2 (ως βασικός) στο Κύπελλο, στο οποίο σκόραρε κόντρα στη Λαμία.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη στον ΟΦΗ, με τη μορφή δανεισμού έως τις 30 Ιουνίου 2019 και με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x