Stoiximan Super League

Με «Παπ» και Τζιόλη για την… επαναφορά

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Αλέξανδρος Τζιόλης επανέρχονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ενισχυμένος θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ απόψε τη μόλις δεύτερη νίκη του στα τελευταία επτά παιχνίδια απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε το πρωί του Σαββάτου στην αποστολή για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Τζιόλη, ενώ εκτός παραμένουν οι Μαντούρο, Γλύκος, Τζανδάρης και οι «παροπλισμένοι» Κατσικάς και Τζαβέλλας.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace» είναι οι Ιτάνζ, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Πούγγουρας, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Κάτσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Παπαγιαννόπουλου. Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κόστα και Ρατς. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Κάτσε και Νομπόα, έχοντας στα πλάγια τους Μακ και Γκολάσα (ή Σαλπιγγίδη). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Περέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x