Κύπελλο Ελλάδας

Με Παπαδόπουλο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ευχάριστα νέα για τον Τραϊανό Δέλλα, καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τέθηκε στη διάθεση του για τη ρεβάνς Κυπέλλου του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μέσα κι ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος επιθετικός που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν ήταν στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ωστόσο, πλέον είναι απολύτως καλά και ο 39χρονος τεχνικός τον πήρε μαζί του για το ματς της Τετάρτης (10/02, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στη ρεβάνς του 0-0 της Λεωφόρου. Ο 34χροχνος φορ ήταν βασικός στην πρώτη αναμέτρηση και αγωνίστηκε για 73 λεπτά.

Μέσα είναι και ο Σουμπίνιο, όπως και κόντρα στην Ένωση άλλωστε, ενώ οι παίκτες που δεν μετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο στο αθλητικό κέντρο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Μπάλλας, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x