Stoiximan Super League

Με Πάρντο στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Φελίπε Πάρντο με τον Πλατανιά, ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να πάρει τον Κολομβιανό στο Περιστέρι. Οι σκέψεις του Πορτογάλου για την ενδεκάδα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Φελίπε Πάρντο στην αποστολή του Ολυμπιακού, στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως σκοπεύει να τον επιβράβευση για την εμφάνισή του στην προχθεσινή αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση του Πορτογάλου προπονητή είναι να χρησιμοποιήσει όλους τους «βασικούς» κόντρα στους Περιστεριώτες και να κάνει κάποιες αλλαγές την προσεχή Πέμπτη με την Αστάνα, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τον Ντε Λα Μπέγια, σίγουρα δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στο Περιστέρι, ενώ «παίζεται» η συμμετοχή του για το Καζακστάν.

Όλα δείχνουν πως στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επανέλθει ο Ρέτσος μετά την έκτιση της ποινής του και στα δεξιά θα είναι ο Φιγκέιρας.

Επίσης, είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Καμπιάσο που είχε μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Φανέλα βασικού θα πάρει ξανά ο Ιντέγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x