Κύπελλο Ελλάδας

Με πάθος και μυαλό, πλώρη για τελικό ο Παναθηναϊκός

Έχοντας τελειώσει τη μισή δουλειά, ο Παναθηναϊκός με την αβάντα του 2-0 πάει στην Τούμπα και καλείται με πολύ πάθος και πιο πολύ μυαλό, να πάρει την πρόκριση-φάρμακο στον τελικό του Κυπέλλου.

Η μισή δουλειά για τον Παναθηναϊκό έχει γίνει, μετά τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωστόσο, για τους «πράσινους» υπάρχει ακόμα ένα... ημίχρονο. Η ρεβάνς σε μια κατάμεστη Τούμπα μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να καλείται να δείξει δύο χαρακτηριστικά για να πάρει την πρόκριση – φάρμακο για τη χρονιά – στον τελικό του Κυπέλλου. Το πρώτο είναι πάθος, το δεύτερο καθαρό μυαλό και σύνεση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ετοιμάσει τον Παναθηναϊκό τόσο τακτικά όσο και ψυχολογικά, ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες του ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν το παιχνίδι τους. Μάλιστα ζήτησε συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια τους ματς, τονίζοντας στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να ξεφύγουν λεπτό από τον στόχο που είναι η πρόκριση.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν όπως όλα δείχνουν με 4-4-1-1. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουλιμπαλί, Χουλτ στα άκρα, με τους Κουτρουμπή και Μολέδο να είναι στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Ο Κουρμπέλης θα είναι στα χαφ με παρτενέρ τον Ρέις, ενώ Εμποκού και Κλωναρίδης θα είναι στα «φτερά» και ο Κλωναρίδης θα είναι πίσω από τον προωθημένο Μπεργκ.

Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Ζέκα, φαίνεται πως θα σφίξει τα δόντια και θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός, αλλά είναι έτοιμος να παίξει αν χρειαστεί. Ο μοναδικός ενδοιασμός του Ουζουνίδη είναι να μην υποτροπιάσει, ώστε να μην τον χάσει στην δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Αυτός ο ενδοιασμός είναι που λογικά θα κρατήσει τον παίκτη στον πάγκο.

Πριν από το ματς θα αποκλειστούν από την αποστολή δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας σίγουρα θα είναι ο Πίσπας, ενώ το ποιος θα είναι ο άλλος θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x