Euro 2024

Με Πέδρο, Ιγιαραμέντι και Ντεουλοφέου η Ισπανία

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε την αποστολή της Ισπανίας για τα ματς με Ισραήλ και Γαλλία, στην οποία συμπεριλήφθηκαν και οι Πέδρο, Ιγιαραμέντι και Ντεουλοφέου.

Με τις αναμετρήσεις ενάντια σε Ισραήλ (προκριματικά Μουντιάλ 2018) και Γαλλία (φιλικό) να πλησιάζουν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Τζουλέν Λοπετέγκι, ανακοίνωσε τους 25 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα δύο ματς.

Ανάμεσά τους και οι Πέδρο, Ιγιαραμέντι και Ντεουλοφέου, με τον καθένα από αυτούς να έχει τους δικούς του λόγους για να είναι ικανοποιημένος.

Ο Πέδρο θα αγωνιστεί με τα χρώματα των «furias rojas» για πρώτη φορά μετά την τελική φάση του Euro 2016 στην Γαλλία, όταν και είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής που πήρε.

Ο Ιγιαραμέντι απ’ την άλλη, θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή σεζόν που κάνει με την φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Τέλος, ο Ζεράρ Ντεουλοφέου επιστρέφει στην εθνική Ισπανίας μετά από περίπου τρία χρόνια, καθώς είχε κληθεί ξανά το 2014 για ένα φιλικό ενάντια στην Βολιβία.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Ισπανίας είναι οι:

Ντε Χέα, Ρέινα, Σέρχιο Ρίκο, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Αθπιλικουέτα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Χάβι Μαρτίνεθ, Μονρεάλ, Ίσκο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μπουσκέτς, Ιγιαραμέντι, Ινιέστα, Ερέρα, Κόκε, Ιάγο Άσπας, Ντιέγκο Κόστα, Ντεουλοφέου, Βιτόλο, Σίλβα, Μοράτα, Πέδρο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x