Stoiximan Super League

Με Πίσπα φουνταριστό ο Παναθηναϊκός!

Φανέλα βασικού στον Σωτήρη Πίσπα αναμένεται να δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ματς του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη. Ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα για τον Τζανδάρη.

Βασικός με Ξάνθη ο Πίσπας!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον νεαρό άσο στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού στο ματς της Κυριακής (17/12, 19:30) με την Ξάνθη για την 15η αγωνιστική της Super League. Ο 49χρονος τεχνικός καλείται να βρει λύση σε αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι απουσίες είναι πολλές και η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτή του Μολέδο που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις την Παρασκευή και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Έτσι τέθηκε νοκ άουτ, όπως και ο Καμπέσας. Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων είναι οι Μολίνς, Σιλά, Μουνιέ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Διούδης και πάλι. Κουλιμπάλι και Χουλτ επιστρέφουν στα δύο άκρα της άμυνας και στο κέντρο της θα είναι οι Αυλωνίτης-Κολοβέτσιος. Ο Τζανδάρης θα κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα, έχοντας τον Κουρμπέλη να τον πλαισιώνει. Δεξιά θα βρίσκεται ο Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Λουντ και ο Άλτμαν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πίσπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x