Euro 2024

Με πίστη και «κομμένους» η Εθνική στην Βοσνία (pics)

Με προορισμό την Βοσνία για το αυριανό παιχνίδι στην Ζένιτσα αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, με τρεις από τους «κομμένους» να στηρίζουν από κοντά τους συμπαίκτες του.

Αντίστροφα για τον πιο κρίσιμο και σπουδαιότερο αγώνα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας μετρούν στην Εθνική Ελλάδας.

Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης με πτήση τσάρτερ για το Σαράγεβο, όπου από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για την Ζένιτσα που είναι προγραμματισμένη η αυριανή αναμέτρηση με τους Βόσνιους (στις 21:45, ΣΚΑΪ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι πολύ καλό, με τους διεθνείς να πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Βοσνία και να έχουν τη στήριξη των Σάμαρη, Τζαβέλλα και Ταχτσίδη που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όμως θέλησαν να στηρίξουν από κοντά τους συμπαίκτες τους.

Αναλυτικά η αποστολή
inner

Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι ο Παναγιώτης Γλύκος που τραυματίστηκε πρόσφατα και θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 μήνες, όπως και οι τιμωρημένοι Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x