Stoiximan Super League

Με προβλήματα, αλλά με το «μαχαίρι στα δόντια» ο Παναθηναϊκός

Από τον λαιμό θέλει να πιάσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό του σημερινού ματς στη Λεωφόρο. Παρά τα προβλήματα, παθιασμένοι για τη νίκη οι «πράσινοι».

Παρά τα πολλά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play off και αυτό καλείται να αποδείξει απόψε το βράδυ στη Λεωφόρο στο ματς με την ΑΕΚ (20.30 Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν από το πρώτο λεπτό με το «μαχαίρι στα δόντια» και να μην αφήσουν την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

Τα προβλήματα είναι αρκετά, αλλά το «τριφύλλι» θα παλέψει μέχρι το τέλος, αρχικά στη μάχη που δίνει για να αποφύγει την τελευταία θέση και φυσικά γιατί υπάρχει και η ποδοσφαιρική του αξιοπρέπεια την οποία θέλει να διαφυλάξει.

Οι δεδομένες απουσίες των Μπεργκ, Εμποκού και Βιγιαφάνιες κάνουν την αποστολή του Παναθηναϊκού ακόμα δυσκολότερη, αλλά ο Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί το ματς με ότι όπλα διαθέτει.

Στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Λουντ και Κουρμπέλης, οι οποίοι λογικά θα είναι στα χαφ μαζί με τον Ζέκα. Από εκεί και πέρα, ο Λέτο θα είναι αυτός που μάλλον θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μολίνς, ενώ την θέση του «Βίγια» διεκδικεί ο νεαρός Χατζηγιοβάνης. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, ενώ για την θέση του δεξιού μπακ, φαβορί είναι ο Μέστο αντί του Μαρινάκη.

Πάντως, ο Ουζουνίδης δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του για τα πρόσωπα τα οποία θα παρατάξει στο ματς με την ΑΕΚ.

Η πιθανή ενδεκάδα πάντως είναι: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Λουντ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Λέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x