Stoiximan Super League

Με Ρινάλντι στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός

«Τζούρα» από τον Λαουτάρο Ρινάλντι θα πάρουν την Πέμπτη οι φίλοι του Παναθηναϊκού, καθώς είναι στην αποστολή για το φιλικό με την Ομόνοια. Ποιοι έμειναν έξω απ’ τον Στραματσόνι για να πάρουν ανάσες.

Πετάει για Κύπρο το πρωί της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός (με πτήση στις 08:25), προκειμένου το απόγευμα να παίξει φιλικό με την Ομόνοια, το οποίο θα μεταδοθεί από την NOVA και θα ‘ναι ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε πριν τη διπλή μάχη με την Μπρόντμπι.

Στην αποστολή του τριφυλλιού βρίσκεται ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Στραματσόνι κι αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο, προσφέροντας μια πρώτη… γεύση των ικανοτήτων του.

Από ‘κει και πέρα, ο Ιταλός κόουτς άφησε Αθήνα τους Μολέδο, Χουλτ και Τελάντερ που είναι τραυματίες, όπως και τους Μπεργκ, Ζέκα, Στιλ για λόγους ξεκούρασης. Σταθερά εκτός είναι Αμπέντ-Ταυλαρίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή είναι οι εξής: Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Νάνο, Ευαγγέλου, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x