Stoiximan Super League

Με Ρισβάνη ο Ατρόμητος

Στην αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό συμπεριλήφθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγα 24ωρα από την ομάδα του Περιστερίου.

Ρισβάνης;… «Παρών»!

Στην αποστολή του Ατρομήτου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την δεύτερη αγωνιστική της Super League συμπεριελήφθη ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τους «μπλε».

Ο νεαρός στόπερ, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, πρόλαβε να κάνει τρεις προπονήσεις με τον Ατρόμητο και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Άλλωστε, έκανε κανονικά προετοιμασία με τους «ερυθρόλευκους».

Η αποστολή γευμάτισε το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια αναχώρησε για το Αγρίνιο με επικεφαλής τον Team Manager Νίκο Λαζαρίδη.

Οι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν (Πλατέλλας, Τσατσόπουλος, Κίναλης, Μανδάς, Ζησόπουλος, Πολύντορο) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δ. Μπογατσιώτη.

Η αποστολή

Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Μενσά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μπαστακός, Νάτσος, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσουλάτζιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x