Stoiximan Super League

Με Σάκχοφ ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Εβγκέν Σάκχοφ να επιστρέφει κανονικά στις επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς – Εκτός ο Βαρέλα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play-off κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Βλάνταν Ίβιτς να υπολογίζει κανονικά στον Εβγκέν Σάκχοφ, που επιστρέφει από τιμωρία.

Αντίθετα, εκτός πλην του Μυστακίδη, είναι και ο Βαρέλα που σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα χάσει όλη τη διαδικασία των αγώνων κατάταξης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάριος Σιαμπάνης, ενώ η μοναδική ουσιαστικά προπόνηση μετά το ματς με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς:

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x