Europa League

Με Σεμπά, αλλά χωρίς Καρντόσο για την πρόκριση!

Ο Σεμπά διέψευσε τους γιατρούς και τη λογική, προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας. Έκπληξη με την απουσία του Καρντόσο!

Υπολογιζόταν πως θα ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής, αλλά ο Σεμπά πρόλαβε και τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας! Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ, προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τρίτης και συμπεριλήφθηκε από τον Βασίλη Βούζα στην 20μελή αποστολή του Ολυμπιακού για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης.

Έκπληξη αποτελεί η απουσία του Όσκαρ Καρντόσο από την 20μελη αποστολή. Ο Βασίλης Βούζας δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Παραγουανό φορ, τον οποίο δεν χρησιμοποίησε στο πρώτο ματς με τους Τούρκους και το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Μπρούνο Βιάνα, καθώς και ο Τσόρι Ντομίνγκες που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Πάντως ο Αργεντινός θα ταξιδέψει στην Τουρκία για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x