Κύπελλο Ελλάδας

Με Σιμόες και Μπακάκη η αποστολή της ΑΕΚ

Ο Αντρέ Σιμόες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Μέσα ο Μπακάκης, έξω τρεις.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Αντρέ Σιμόες ενεργοποιήθηκε αυτομάτως ξανά στο ρόστερ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30, COSMOTE Sport 1).

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει τελικά διαθέσιμο και τον Μιχάλη Μπακάκη, που ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό στον γλουτό από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο εκτός έμειναν οι Νέναντ Κρίστισιτς και Τάσος Μπακασέτας, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνέχισε το δικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της τρίτης θητείας του στον πάγκο της ΑΕΚ. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x