Stoiximan Super League

Με στόχο το 44ο ο Ολυμπιακός

Με το… δεξί θέλει να μπει στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βέροια και θέλει από την πρώτη αγωνιστική να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό. Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Μπέντο.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και έβδομο επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να κατακτήσει φέτος ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τη Βέροια, στο πλαίσιο της πρεμιέρας - αν και πρόκειται για την 3η αγωνιστική - της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα, έχοντας ως στόχο να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο και να πάρει την πρώτη επίσημη νίκη στη σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, με τους Σεμπά και Ελιουνούσι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάριν, με τον Ιντέγε να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Καμπιάσο, Καρντόσο, Τσόρι, Φορτούνης, Πάρντο, Ρέτσος και Ρομαό. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Σιόβας και Ελαμπντελαουί που προέρχονται από τραυματισμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x