Stoiximan Super League

Με στόχο το καλύτερο ο Πανιώνιος στη Λεωφόρο

Με στόχο την τρίτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Πανιώνιος τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει πολλές επιστροφές στη διάθεσή του.

Την προτελευταία του ποδοσφαιριστή παράσταση τη φετινή σεζόν δίνει απόψε ο Πανιώνιος στη Λεωφόρο, όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Με στόχο την τρίτη θέση στη μίνι αυτή τη διοργάνωση, οι Νεοσμυρνιώτες θα κατέβουν χωρίς φόβο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στους «πράσινους».

Παράλληλα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει έξι επιπλέον λύσεις στη διάθεσή του, αφού επέστρεψαν οι Μασούντ, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βλάχος και Γεσίλ, ενώ και ο Ρισβάνης που έγινε αναγκαστική αλλαγή την Τετάρτη δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Την «κυανέρυθρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή.

Στον άξονα της μεσαίας της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιώπης με τον Κόρμπο, με τον Μασούντ να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπεντ, Μασούρας και Γεσίλ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Βοσνιάδης, Μπάλλας, Λάμπρου, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταποκό και Σαββίδης. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Γκιοατά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x