Europa League

Με τα… δεύτερα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άγιαξ

Όπως εκτιμούν ολλανδικά ΜΜΕ, ο Πίτερ Μπος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τις… ρεζέρβες του Άγιαξ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση της Πέμπτης.

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Άγιαξ απέναντι στον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη (24/11, στις 20:00), ο Πίτερ Μπος.
Κάτι η εξασφάλιση της πρόκρισης του «Αίαντα» στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Europa League, κάτι το δύσκολο, επερχόμενο ματς για την Eredivisie απέναντι στην Χέρενφεν, έχουν βάλει στο μυαλό του Ολλανδού τεχνικού -όπως αναφέρουν συμπατριώτες του δημοσιογράφοι- το ενδεχόμενο να αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφουν ολλανδικές ιστοσελίδες, τρεις 19χρονοι παίκτες, οι Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, Ματέο Κασιέρα και Αμπντελχάκ Νουρί, που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση των νέων του Άγιαξ με την Ουτρέχτη χθες (21/11), θα είναι, πιθανότατα, στην αποστολή για το ματς με το «τριφύλλι» και λογικά, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, κάποιοι ίσως και από την αρχή.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρούν στην Ολλανδία τη συμμετοχή των παραγκωνισμένων Κένι Τετέ, Ζάιρο Ρίντεβαλντ και Μίτσελ Ντάικς, αλλά και άλλων, που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Όπως δήλωσε, πάντως, χαριτολογώντας ο Μπος, «το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε με 11 παίκτες».

Το θέμα είναι ότι αυτοί οι 11, ίσως αποτελούν ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φύγει με κάτι πολύ καλό από το Άμστερνταμ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x