Stoiximan Super League

Με την ίδια… συνταγή ο Παναθηναϊκός

Συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Μία μόνο αλλαγή από τον Ουνουζίδη.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, δίνοντας συνέχεια στο 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και θέλουν να παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Άλλωστε, αυτό τόνισε και ο Εβρίτης τεχνικός στην προχθεσινή του ομιλία στους παίκτες, αφού τους εξήγησε πως οι βαθμοί έχουν πολύ μεγάλη σημασία στην προσπάθεια που κάνουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των πλέι οφ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μαρινάκη, Λέτο και Τελάντερ αλλά και τον Μπουμάλ που έχει πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Όλα δείχνουν ότι ο Ουζουνίδης θα παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, με μοναδική αλλαγή τον Κουρμπέλη αντί του Ρέις.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Ζέκα, με τον Βιγιαφάνιες και τον Εμποκού στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Μέστο, Χουχούμης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ρέις, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάννης, Ρινάλντι και Πίσπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x