Stoiximan Super League

Με την υπογραφή… Σίλβα

Τις επαφές για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού έχουν εντείνει στον Ολυμπιακό, ύστερα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εστεμπάν Καμπιάσο.

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε χθες ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος από την Παρασκευή ανήκει στους Πειραιώτες.

Μετά την απόκτηση του Αργεντινού μέσου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντείνει τις επαφές τους για την στελέχωση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Αυτή τη στιγμή οι βασικές κινήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας αφορούν την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού, επιλογές που αμφότερες αναμένεται να αποτελέσουν εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει για τα άκρα της επίθεσης έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να ανοίγει το γήπεδο, να δημιουργεί φάσεις και να έχει καλή σέντρα.

Όπως γράφει η SportDay, στον Ολυμπιακό έχουν εντοπίσει τον συγκεκριμένο παίκτη και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του.

Όσον αφορά τώρα το κέντρο της άμυνας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού ενώ φαινόταν ότι ο Έντερ Μπαλάντα θα είναι πιθανότατα ο «εκλεκτός», τελικά οι απαιτήσεις της Ρίβερ Πλέιτ είναι απλησίαστες μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το ίδιο «αλμυροί», όμως, είναι και οι Ντόουγκλας (Ντιναμό Μόσχας) και Αντερλάν (Μπράγμα), ενώ οι περιπτώσεις των Ζιλ και Κονέ είναι πιο πίσω.

Την ίδια ώρα, η «Live Sport» υποστηρίζει ότι Μίλαν θέλει να ξεφορτωθεί τον Βραζιλιάνο στόπερ, Άλεξ, που και εκείνος φέρεται να εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του είναι αρκετά «αλμυρό» και ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να μην αξιώνει πολλά χρήματα για την παραχώρησή του.

Τέλος, η SportDay υποστηρίζει πως ο μάνατζερ του Παϊτίμ Κασάμι, Μίνο Ραϊόλα, εντείνει τις προσπάθειές του για να βρει ομάδα για τον Ελβετό μέσο. Μάλιστα, αναμένονται σύντομα εξελίξεις, αφού ο διεθνής άσος δεν έχει καταφέρει με την απόδοσή του στις προπονήσεις και στα φιλικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σίλβα (όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Μίτσελ). Πάντως, ο Κασάμι φέρεται να προτιμάει να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, και να επιστρέψει στο Νησί έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από τη Φούλαμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x