Stoiximan Super League

Με το βλέμμα στην ΑΪΚ στον Ατρόμητο

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης καθώς και ο Αντρέι Γκορμπούνοφ συνεχίζει να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς.

Με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με τα μυαλά στο κεφάλι συνεχίζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην ΑΪΚ.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης έλαβαν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού και ο Αντρέι Γκορμπούνοφ συμμετείχε για δεύτερη μέρα σε φουλ ρυθμούς δείχνοντας ότι δεν τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής του.

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος προέρχεται από επέμβαση και αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Για αύριο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου.

Κλιμάκιο της UEFA στο Περιστέρι

Στα υπόλοιπα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, κλιμάκιο της UEFA επιθεώρησε το Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου για να διαπιστωθεί στο τυπικό του σκέλος η καταλληλότητα της έδρας του Ατρόμητου.

Το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιθεώρησε όλους τους χώρους και συνεργάστηκε άψογα με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ατρόμητος ενώ παρουσίασε την πλήρη ατζέντα των κανόνων και τις αλλαγές για τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο Europa League.

Στο Περιστέρι βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της νέας τηλεοπτικής εταιρία που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης (OTE-TV).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x