Stoiximan Super League

Με το βλέμμα στο… σεντόνι ο ΠΑΟΚ

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ έχουν ως πρώτο μέλημά τους την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η προεργασία ενόψει της επόμενης σεζόν.

Κυπελλούχος Ελλάδας είναι από το Σάββατο το βράδυ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον μετά τους εορτασμούς για την κατάκτηση του τροπαίου στο Βόλο καλείται να επιστρέψει στην κανονικότητά του και να κοιτάξει τον επόμενο στόχο του.

Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε η ομάδα να συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στα προκριματικά του Champions League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του καλούνται να… προσγειώσουν τους παίκτες και να τους τονίσουν τη σημασία που έχει για όλους η συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ένας στόχος που αποτελεί μεγάλο απωθημένο όλων στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Παράλληλα θα τρέξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από το πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» του χρόνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x