Stoiximan Super League

Με το… δεξί κόντρα στην ΑΕΛ ο ΠΑΣ (video)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο πρώτο του φιλικό στο φετινό καλοκαίρι, με σκόρερ τον Νικολιά.

Πρώτο δείγμα θετικό!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Καρπενήσι στο παρθενικό του φιλικό στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία υπό το βλέμμα των μεγαλομετόχων των δύο ΠΑΕ, κκ. Χριστοβασίλη και Κούγια.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 9’ ο Νικολιάς με σουτ και ενώ είχε φτάσει η ομάδα της Λάρισας κοντά στο γκολ ένα λεπτό νωρίτερα, με το πλασέ του Ντέλετιτς, αλλά ο Βελλίδης του είπε «όχι».

Το σύστημα 4-4-2 δούλεψε ο Γιάννης Πετράκης για τους Ηπειρώτες, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ο Πέδρο Κόντε αν και βρέθηκε στο γήπεδο και αυτό προφανώς… μαρτυράει πολλά για το μέλλον. Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός των «βυσσινί», Σωτήρης Αντωνίου επέλεξε το 3-5-2.


ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Σουλούκος, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πέτροβικ, Ντέλετιτς, Μορσί.

Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Γκόϊκοβιτς, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Κάσσος, Σαχίτι και Φρίουι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακούμπα, Σιόντης, Λιάσος, Νικολιάς, Παπαδόπουλος, Γιάκος, Ξύδας

Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Λουκίνας, Κούζικ, Κάστρο, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Πήλιος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς.


Το βίντεο είναι από το Super FM

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x