Stoiximan Super League

«Με τον Νομπόα υπάρχει πρόβλημα»

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην παίξει με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ ο Νομπόα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Γεωργιάδης. «Ο καλύτερος μας παίκτης» δήλωσε για τον Τζαβέλλα που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο.

Πλήρως κάλυψε τον Γιώργο Τζαβέλλα ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί της SKODA Ξάνθης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και σε χειρότερες εποχές για τους Θεσσαλονικείς ο κόσμος δεν αποδοκίμαζε τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχει πρόβλημα με τον Νομπόα αφού ενδέχεται να μην είναι σε θέση να βοηθήσει στα πλέι οφ εξ αιτίας ενδεχόμενης συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: “Σήμερα θέλαμε να είμαστε καλά οργανωμένοι, να έχουμε ισορροπίες σε όλες τις γραμμές απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ζητήσαμε να μην κινδυνεύσουμε στις αντεπιθέσεις. Για 75 λεπτά δεν είχαμε πρόβλημα, είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Κάναμε, όμως, κάποια λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας.. Οταν μείωσε η Ξάνθη μετά φάνηκε με πόσο άγχος παίζουν οι παίκτες μας σε αυτό το γήπεδο και γενικότερα παντού το τελευταίο διάστημα. Η Ξάνθη κέρδισε μέτρα και έγινε επικίνδυνη. Μέχρι εκείνη την στιγμή τίποτα δεν έδειχνε ότι θα κινδυνεύσουμε.

Για τις αποδοκιμασίες στον Τζαβέλλα: “Είχαμε δεχτεί δεκαέξι γκολ από αντεπιθέσεις, σήμερα του Τζαβέλλα ήταν ένα λάθος ατομικό, δεν υπάρχει κάτι για να διορθωθεί . Κατ΄αρχήν νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα και έκανε το μεγαλύτερο λάθος του παιχνιδιού. Εγώ θα πω στους παίκτες μου να ακούν μόνο τις επιδοκιμασίες. Δεν ξέρω τι νόημα έχει. Όταν έπαιζα εγώ, σε χειρότερες στιγμές στην Τούμπα κανείς δεν αποδοκίμαζε κανέναν, τώρα φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Να ζητήσω καθαρό μυαλό, να το κάνω. Δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αλλά σε όλους”.

Για τις καλές εμφανίσεις του Παπαδόπουλου: “Εμείς έχουμε το προνόμιο να τελειώνουμε παίκτες πολύ εύκολα. Ο Παπαδόπουλος έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, έχει ψηφιστεί δύο φορές καλύτερος Ελληνας παίκτης, ήταν μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το EURO 2004, τα γκολ τα έχει εύκολα. Το παρελθόν του τα λέει όλα”.

Για την παρουσία των παικτών που έλειπαν με τις Εθνικές: “Από τρεξίματα και φρεσκάδα ήταν καλύτερα αυτοί που ήταν εδώ και σε χειρότερη κατάσταση αυτοί που έλειπαν. Σε ζητήματα ισορροπίας σε τρία παιχνίδια δεν έχουμε δεχθεί γκολ από αντεπιθέσεις, σήμερα οι γραμμές ήταν κοντά και δεν είχαμε θέμα μέχρι να γίνει αυτό το λάθος. Πρέπει να απελευθερωθούν οι παίκτες. Είδαμε μετά το 2-1 σταματήσαν να θέλουν την μπάλα στα πόδια τους. Το βάρος είναι μεγάλο”.

Για το πού αποδίδει το άδειο γήπεδο: “Είμαστε σε μία χρονιά που χάθηκε το πρωτάθλημα, χάθηκε η Ευρώπη και είναι φυσιολογικό για μία μεγάλη ομάδα χωρίς στόχους να υπάρχει απογοήτευση”.

Για τις εκθέσεις που του παρέδωσαν οι παίκτες: “Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Κάποιοι το ανέλυσαν παραπάνω, κάποιοι λιγότερο, φαίνεται οι παίκτες να μην έχουν τόσο καλή ψυχολογία. Εμείς θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα της ομάδας. Υπάρχουν αρκετά θέματα εσωτερικά υπάρχουν κάποιες ανισορροπίες με τις θέσεις. Σε κάποιες έχουμε λίγους, σε κάποιες άλλες περισσότερους. Θα δούμε”.

Για την κατάσταση του Τζιόλη και την υποχρέωση του Νομπόα στο Κόπα Αμέρικα: “Θα δούμε πως θα πάει ο Αλέξανδρος. Με τον Νομπόα υπάρχει ένα πρόβλημα, που μπορεί να μην τον έχουμε στα πλέι οφ. Είναι το Κόπα Αμέρικα και μένει να δούμε πότε θα μαζευτούν οι ομάδες. Είναι ένα τεράστιο θέμα”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x