Stoiximan Super League

«Με το πάρε-δώσε που γίνεται στον Ολυμπιακό δεν φτιάχνεις ομάδα»

Κριτική στην διοίκηση του Ολυμπιακού για το πάρε-δώσε που γίνεται με τις πωλήσεις παικτών, άσκησε ο γνωστός φίλαθλος των «ερυθρολεύκων», καθηγητής Χρήστος Κίττας.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πουλήσει και τον Μπράουν Ιντέγε στην Κίνα, γεγονός που φαίνεται να μην αρέσει και πολύ σε μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο «Φως» ο γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής ιατρικής, Χρήστος Κίττας, άσκησε έντονη κριτική στην διοίκηση, τονίζοντας ότι αυτό το πάρε-δώσε δεν οδηγεί πουθενά.

Μέρος της συνέντευξης του Χρήστου Κίττα στο «Φως»

Για την τωρινή ομάδα και την σύγκριση με την περσινή: «Δείτε τη σύνθεση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο που κάναμε επική νίκη πέρσι, καθώς και σε άλλα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα σε ένα χρόνο είναι άλλη ομάδα, άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα. Και ο προπονητής και οι παίκτες. Που είναι ο Ρομπέρτο, ο Ομάρ, που είναι ο Μαζουακού, ο Καμπιάσο, ο Σαλίνο, ο Κασάμι, ο Σιόβας, ο Πάρντο, είχε σκοράρει στο Λονδίνο ο Φινμπόγκασον, είχε παίξει και ο Ερνάνι και ο Καμπιάσο, σε άλλα ματς είχαμε Τσόρι Μιλιβόγιεβιτς, στην Ελλάδα τον Ντουρμάζ...

Δεν προλαβαίνουμε να δεθούμε με έναν παίκτη, δεν προλαβαίνει ένας παίκτης να αισθανθεί τη δύναμη της φανέλας και του κόσμου, αυτό το υπερβατικό που έχει ο Ολυμπιακός και τους δίνουμε, τους πουλάμε, τους δανείζουμε, γίνεται ένα πάρε-δώσε που δεν γίνεται στις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.... Ποιος θα αντικαταστήσει τον Μιλιβόγιεβιτς και ας πήραμε 15 εκ. ευρώ
».

Για την επιλογή της διοίκησης με τις πωλήσεις παικτών: «Ο Μαρινάκης έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και τον αγαπάμε, βοηθάει και τον ερασιτέχνη. Όμως το παρακάνουμε με το πάρε-δώσε παικτών, γιατί έτσι δεν φτιάχνεις ομάδα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει οικονομική κρίση, αλλά όχι να φτάνουμε στην υπερβολή. Δεν μπορείς να αλλάζεις την ομάδα συνέχεια. Ακούμε τώρα ότι έρχονται ομάδες να δουν τον Ρέτσο και γίνεται συζήτηση. Καμία συζήτηση να μην γίνεται ούτε από τα ΜΜΕ... Έχουμε φτάσει στο σημείο να έρχονται παίκτες στον Ολυμπιακό σαν τον Μαζουακού που με 10 καλά παιχνίδια να θέλουν να φύγουν. Διότι έχουμε δώσει το μήνυμα ότι είμαστε περατζάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x