Stoiximan Super League

Με Τσάβες για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Ο Αντρές Τσάβες αναμένεται να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, πιθανότατα ως αλλαγή, στην αποψινή πρεμιέρα πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά στα Χανιά. Ποια τα πλάνα του Ουζουνίδη.

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα θέλει να μπει ο Παναθηναϊκός, που δοκιμάζεται απόψε (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) από τον Πλατανιά στα Χανιά.

Με το διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Μπιλμπάο, το πρωτάθλημα περνά σαφώς σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους», οι οποίοι συν τοις άλλοις έχουν να υπερκεράσουν και την αφαίρεση δύο βαθμών που «κουβαλούν» από την περασμένη σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του 21 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και τον Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντινός φορ είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά δεν μετρά παρά δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να περάσει κάποια στιγμή σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Με δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Κουλιμπαλί, Ρέις και Βιγιαφάνιες, αλλά και του τιμωρημένου Χουλτ, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Μολέδο και Κουτρουμπή στόπερ και τον Κολοβέτσιο στα άκρα. Αν ο όχι 100% έτοιμος Γιόχανσον δεν προτιμηθεί, τότε ο Λαρισαίος άσος θα πάει δεξιά και ο Λουντ (!) αριστερά, αλλά αν ο Σουηδός είναι επιλογή του Ουζουνίδη, τότε ο Κολοβέτσιος θα παίξει αριστερά και ο Λουντ θα πάρει τη θέση του εξτρέμ αφήνοντας στον πάγκο τον Χατζηγιοβάνη. Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι στον άξονα, ο Καμπέσας δεξιά, ενώ ο Λουτσιάνο θα είναι το στήριγμα του Μολίνς στην επίθεση.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι Στιλ, Διούδης (ίσως ο τελευταίος μπει στην αποστολή αντί του Άγγλου), Ευαγγέλου, Δώνης, Άλτμαν, Μπουζούκης, Πίσπας και Εμμανουηλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x