Stoiximan Super League

Με Τσιγκρίνσκι και Βράνιες στη Λάρισα η ΑΕΚ, εκτός ο Σιμόες

«Παρών» ενόψει ΑΕΛ φώναξε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που το ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ. Μέσα και ο Βράνιες.

Την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής (20/1) εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ (19:30) για την 18η αγωνιστική της Super League ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.

Ο μοναδικός πονοκέφαλος που αντιμετωπίζει ο Μανόλο Χιμένεθ ακούει στο όνομα Ούρος Τσόσιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα κανονικά γυμνάστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και δήλωσε «παρών» ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ένωσης, μια και το θέμα που δημιουργήθηκε εντός της εβδομάδας θεωρείται λήξαν.

Παράλληλα, εκτός επιλέχθηκε να μείνει ο Αντρέ Σιμόες παρ' ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος για το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού:
Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Μασούντ, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Τέλος στο προπονητικό κέντρο των Σπατών βρέθηκε σήμερα για τελευταία φορά ο Βινίσιους Φρέιτας, ο οποίος από χθες (18/1) αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x