Stoiximan Super League

Με Τζούρτζεβιτς στην κορυφή ο Ολυμπιακός!

Η απουσία του Εμενίκε είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Τάκη Λεμονή, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μπεν. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και ο Τάκης Λεμονής δε θα έχει στη διάθεση του τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός στράικερ των πρωταθλητών Ελλάδος παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης κι έτσι ο 57χρονος κόουτς των πρωταθλητών αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στην 20άδα είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μπορεί ο Τζούρτζεβιτς να μην είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη κατάσταση, φαίνεται όμως ότι ο Λεμονής θα προτιμήσει τον Σέρβο αντί του Ιρανού επιθετικού. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η απουσία του Εμενίκε είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Λεμονή, ειδικά από τη στιγμή που ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μπεν, λόγω τραυματισμού.

Το πιο πιθανό σχήμα
Σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του ο Λεμονής στη Νέα Σμύρνη, όλα δείχνουν ότι θα είναι η ακόλουθη. Γκολκίπερ ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Φιγκέιρας. Στόπερ θα είναι ο Μποτία (πρώτο επίσημο ματς στη σεζόν για τον Ισπανό) και ο Νικολάου ενώ στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα παίξει ο Κούτρης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρομαό με τον Οφόε και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φορτούνης θα είναι βασικός έχοντας ρόλο επιτελικού μέσου. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο ενώ “παίζεται” η θέση στην άλλη πλευρά, με τους Μάριν, Καρσελά. Όπως προοαναφέραμε στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζούρτζεβιτς. Ο Λεμονής σκέφτηκε και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ανσαριφάρντ, τον οποίο πήρε στην 20άδα, αλλά μάλλον ο Σέρβος είναι αυτός που έχει το προβάδισμα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην παίξει απ' την αρχή ο Φορτούνης και να χρησιμοποιήσει ο Λεμονής τον Ανδρούτσο. Είναι ένα ενδεχόμενο που έχει πιθανότητες και δεν είναι τυχαίο πως έκανε μια δοκιμή ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x