Stoiximan Super League

Με Ζέκα-Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός

Ενισχυμένος με Ζέκα και Κουτρουμπή, αλλά χωρίς Βιγιαφάνιες και Ταυλαρίδη, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αποστολή για πρώτη φορά οι Μαμούτε και Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Ως ευκαιρία για μια νέα αρχή βλέπουν στον Παναθηναϊκό το αυριανό (14/02, 15:00) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 22η αγωνιστική της Super League, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο. Η ευθύνη βαραίνει όλους, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Το μοναδικό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία είναι να κοιτάξουν μπροστά, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, έχει στην διάθεσή του τους Κουτρουμπή και Ζέκα, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ενώ νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι ο Μαμούτε, που προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα, συν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Εκτός αυτής για λόγους τακτικής έμειναν οι Ταυλαρίδης και Βιγιαφάνιες.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης που έγινε στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, περιελάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. O Πέτριτς έκανε θεραπεία, Εβαντζελίστα και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Αμπέντ και Μολέδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x