Champions League

Με ζωγραφιά Ολιβέιρα η Πόρτο πέρασε από το Κράσνονταρ (video)

Με σκόρερ τον Σέρτζιο Ολιβέιρα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο φινάλε, η Πόρτο "άλωσε" την έδρα της Κράσνονταρ και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα play-off του Champions League.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ,έκανε τη διαφορά με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, έδωσε τη νίκη που είναι κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση στους "Δράκους", που επικράτησαν 1-0 μέσα στη Ρωσία της Κράσνονταρ και απλά δεν θα πρέπει να αυτοκτονήσουν στο Ντραγκάο στον επαναληπτικό για να περάσουν στα play-off του Champions League, όπου θ' αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού, Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός.

Με τον Μάρκους Μπεργκ βασικό ξεκίνησαν οι Ρώσοι, ωστόσο η Πόρτο ήταν αυτή που είχε την υπεροχή με τον Σοάρες στο 11' και τον Μαρεγκά στο 13' να δημιουργούν τις πρώτες επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 24' ο Σαφόνοφ, σταμάτησε τον Κορόνα, ενώ και στο 32' οι Σοάρες και Μάριο Μπαρό, έκαναν ευκαιρίες.

Με την έναρξη της επανάληψης ήταν πάλι ο Μαρεγκά που είχε την ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ με τον Σαφόνοφ να μπλοκάρει, ενώ στο 62' ο Μπεργκ αντικαταστάθηκε από τον Άρι. Στο 80' ο Καμπελά ήταν ο παίκτης που άγγιξε το γκολ για τους Ρώσους, για να αποκρούσει ο Μαρκεζίν, αλλά στο 89' ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με μια φανταστική εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαφόνοφ για το 0-1 υπέρ της Πόρτο.

Οι συνθέσεις:

Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Μαρτίνοβιτς, Σπάγιτς, Ραμίρεζ, Καμπελά, Βάντερσον, Ναμλί (66' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ (62' Άρι), Βιλένα, Καμπόλοφ (72' Φιόλουσον), Πετρόφ

Πόρτο: Μαρκεζίν, Πέπε, Μαρκάνο, Ρομάριο Μπαρό (56' Μαρουλάντα), Μαρεγκά, Τέλες, Κορόνα (85' Οτάβιο), Μαναφά, Ντανίλο, Ολιβέιρα, Σοάρες (74' Ζε Λουίς)


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x