Αγγλία

Μεντί αντί Καντέ για Λέστερ

Δύσκολα θα παραμείνει στη Λέστερ τη νέα σεζόν ο Καντέ με τους πρωταθλητές να «ζαχαρώνουν» τον Ναμπαλί Μεντί.

Σε μεγάλο πόθο του Κλαούντιο Ρανιέρι εξελίσσεται ο Μεντί ώστε να αντικαταστήσει τον Ν' Γκολό Καντέ που έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του και πιθανότατα θα αποχωρήσει απο τις «αλεπούδες».

Θέμα χρόνου είναι η μεταγραφή του Καντέ σε άλλη ομάδα με τις Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν να είναι απο τους συλλόγους που ενδιαφέρονται πιο έντονα για τον παίκτη.

Έτσι, ο Ρανιέρι... το έχει ήδη πάρει απόφαση πως θα χτίσει τη Λέστερ της νέας χρονιάς χωρίς αυτόν και καταστρώνει τα πλάνα του εξετάζοντας με τους υπεύθυνους των πρωταθλητών περιπτώσεις παικτών ώστε να τον αντικαταστήσουν.

Όπως αναφέρει το hinckleytimes.net ο Ιταλός προπονητής επιθυμεί να φέρει στην ομάδα του τον Ναμπαλί Μεντί της Νίς και είναι διατεθειμένος να ζητήσει απο την διοίκηση της Λέστερ να δαπανήσει περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του.

Ο 23χρονος χαφ είχε μια γεμάτη και εξαιρετική σεζόν στους «Νισουά» τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της Ligue1 έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Europa League. Κι αν για τον Μεντί ενδιαφέρονται πολλές ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ, η Σαουθάμπτον και η Σάντερλαντ, γνωρίζει οτι η Λέστερ είναι εκείνη που μπορεί να του προσφέρει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Επιμέλεια: Νάσος Γρυπαίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x