Ελλάδα

Μέγα φιάσκο στο Koriopolis: Άκυρες σχεδόν όλες οι συνομιλίες!

Δεκτή έγινε η πρόταση της εισαγγελέως να κηρυχθούν άκυρες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από την ΕΥΠ, επειδή δεν έχουν υπογραφή από τα άτομα που έκαναν απομαγνητοφώνηση! Ολοταχώς για… φιάσκο!

Απίστευτα πράγματα! Το A' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και ουσιαστικά κήρυξε άκυρες σχεδόν όλες τις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερ-κοριός της ΕΥΠ και που αποτελούσαν το βασικό στοιχείο στην υπόθεση του σκανδάλου στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, γνωστή και ως «Koriopolis».

Η εισαγγελέας είχε ζητήσει να ακυρωθούν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, καθώς δεν έφεραν την υπογραφή του υπαλλήλου που είχε απομαγνητοφωνήσει τις συνομιλίες. Το αίτημα έγινε σήμερα δεκτό από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κρίνοντας πως δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη και να κηρυχτούν άκυρες σχεδόν όλες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον υπερ-κοριό της ΕΥΠ!

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως ουσιαστικά χάνεται ένας τεράστιος όγκος εργασίας που είχε στοιχειοθετήσει βαρύ κατηγορητήριο για τους περισσότερους εκ των 84 κατηγορουμένων που πλέον αναμένεται να απαλλαχθούν ή να πέσουν στα μαλακά!

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως στο πρώτο δικαστήριο, το αποκαλούμενο και «μικρό Koriopolis», το αντίστοιχο αίτημα που είχε κατατεθεί είχε απορριφθεί και οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες λήφθηκαν υπόψη για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x