Αγγλία

Μεγάλα ονόματα ακούγονται στο Μάντσεστερ

Για μεγάλες μεταγραφές φαίνεται να είναι έτοιμες οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ καθώς τα ονόματα αστέρων ακούγονται ολοένα και περισσότερο.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θέλουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω την επόμενη σεζόν και τα ονόματα παικτών που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι μεγάλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινά με το πιο μεγάλο όνομα της λίστας, τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ. Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, φαίνεται να σκέφτεται την προσφορά των 145 εκατομμυρίων λιρών, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Daily Express» ο πατέρας του επιβεβαιώνει την προσφορά. «Ο γιος μου έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά μπορείτε να είστε ήσυχοι όσο είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα», συμπλήρωσε.

Η Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να σταματάει εκεί, καθώς δημοσίευμα της «The Metro» μιλάει για πιθανή επιστροφή του περιζήτητου Γάλλου, Πολ Πογκμπά, με την Γιουβέντους να είναι πρόθυμη να τον αφήσει έναντι 61,6 εκατομμυρίων λιρών.

Για τον Γάλλο σταρ έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι ,η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα.

Η άλλη ομάδα της πόλης φαίνεται να έχει μια αρκετά μεγάλη λίστα. Ο νέος της τεχνικός , Πεπ Γκουαρντίολα, θέλει να ενισχύσει την ομάδα όσο το δυνατών περισσότερο.

Δημοσίευμα της «Sun» λέει πως ο Αλέξις Σάντσεζ της Άρσεναλ, ο Ντάνι Ρόυζ της Τότεναμ και ο Τζον Στόουνς της Έβερτον είναι στη λίστα του Ισπανού από την αγγλική αγορά.

Τα υπόλοιπα ονόματα που είναι στην λίστα του τεχνικού της Σίτι είναι, μεταξύ άλλων, ο Μαρκ-Αντρε τερ Στέγκεν, ο Ομερίκ Λαπόρτ, ο Ίλκαι Γκούντογκαν, ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ και ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Επιμέλεια Αλέξανδρος Τουμπακάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x