Αγγλία

Μεγάλες ατάκες από τον Κλοπ στο επικό ντοκιμαντέρ της Λίβερπουλ

Για τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο τίτλος θα γινόταν «κόκκινος», για όσα σημαίνει για εκείνον ο σύλλογος, για την πανδημία και για τη στιγμή του... ιστορικού πέναλτι της Τσέλσι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε μια από τις πιο ειλικρινείς και γεμάτες ουσία συνεντεύξεις του για χάρη του επικού ντοκιμαντέρ της Λίβερπουλ για τη σεζόν που επανέφερε την ομάδα στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια, τα λέει όλα!

Ο Kloppo κάθισε αναπαυτικά, θυμήθηκε πολλά και τα εξιστόρησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε και επιμελήθηκε το τιμ της Λίβερπουλ και που θα προβληθεί το προσεχές Σάββατο.

«Είναι μια μεγάλη ευλογία η ποδοσφαιρική μου ζωή. Τολμώ να πω ότι το να κατακτήσεις έναν τίτλο με τη Λίβερπουλ είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να πάρεις ένα τρόπαιο με οποιαδήποτε άλλη ομάδα» αναφέρει ο Γερμανός προπονητής, που επισημαίνει:

«Ήμασταν τρομερά συνεπείς όλη τη σεζόν γι' αυτό και φτάσαμε σε αυτά τα επίπεδα των βαθμών που συγκεντρώσαμε. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου αυτό. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πω στα παιδιά “μην τα παρατάτε”. Είχαμε συμφωνήσει προ πολλού πως αν θέλαμε, θα μπορούσαμε να πετύχουμε εφτά γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά».

Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό που δηλώνει για τη νίκη (2-0) στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο γκολ του Σαλάχ στις καθυστερήσεις από την ασίστ του Άλισον και την πρώτη βραδιά που ο κόσμος φώναξε στο «Άνφιλντ» πως η Λίβερπουλ θα γινόταν πρωταθλήτρια... «Ήταν η στιγμή που καταλάβαινες πως κάποια ανώτερη δύναμη έχει πλέον αποφασίσει ότι αυτή θα ήταν η χρονιά μας...» είπε ο Κλοπ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x