Stoiximan Super League

Μεγάλη επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας για τον Πουλίδο

Ένα ασυνήθιστο νούμερο στρατιωτικών, αστυνομικών, ομοσπονδιακών πρακτόρων αλλά και δύο ελικόπτερα έχουν επιστρατευθεί στο Μεξικό, για να εντοπιστεί ο Άλαν Πουλίδο, που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση που έχει στήσει η κυβέρνηση για την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο στην πόλη Ταμαουλίπα του Μεξικού.

Όπως ενημέρωσε ο εισαγγελέας, Ισμαέλ Κουαντινίγια Ακόστα, έχει βγει στους δρόμους της περιοχής ένα ασυνήθιστο νούμερο στρατιωτών και αστυνομικών, ενώ δύο ελικόπτερα στρατιωτικού-αστυνομικού τύπου πετάνε πάνω από την πόλη.

inner

Παράλληλα, επιβεβαίωσε και την είδηση ότι ο Πουλίδο έχει πέσει θύμα απαγωγής και ανέφερε πως η κυβέρνηση κάνει μεγάλες προσπάθειες για να εντοπίσει τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει κάποιο από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του.

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι επιβεβαιώνω την απαγωγή του ποδοσφαιριστή Άλαν Πουλίδο. Επιστρέφοντας χθες το βράδυ από ένα πάρτι που διεξήχθη νότια της πόλης, έχουμε την πληροφόρηση ότι ένοπλη άνδρες τον απήγαγαν στο δρόμο. Από τότε τα ίχνη του είναι εξαφανισμένα», δήλωσε ο εισαγγελέας.

inner

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως δεν βρίσκεται σε θέση να δώσει στο φως της δημοσιότητας τις πληροφορίες που έχει στα χέρια του, ζητώντας την κατανόηση των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο εισαγγελέας ανέφερε, επίσης, πως το θέμα παρακολουθεί από κοντά και ο Υπουργός εσωτερικών, ενώ διέψευσε τις φήμες ότι έχει βρεθεί νεκρός ο Πουλίδο.

Τέλος, έκανε γνωστό πως όταν θα έχει επαρκέστατα στοιχεία και θα μπορεί να πει περισσότερα για την απαγωγή του Μεξικανού άσσου, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

*UPDATE: Εφόδους στα σπίτια της περιοχής Ταμαουλίπας, όπου ο Άλαν Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής, κάνουν οι αστυνομικές αρχές και ο στρατός, όπως αναφέρουν τα Μέσα του Μεξικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x