Stoiximan Super League

«Μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ»

Ενθουσιασμένος απ’ τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ έδειξε ο Άλεν Μπαρόχα. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης», ο Βενεζουελάνος τη χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία και μίλησε κολακευτικά για ‘κείνη

Εκπλήρωση ενός ονείρου χαρακτήρισε τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ ο Άλεν Μπαρόχα.

Λίγο πριν αναχωρήσει απ’ τη Βενεζουέλα για την Αθήνα, ο 26χρονος γκολκίπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης» και φάνηκε ενθουσιασμένος που θα γίνει μέλος της.

«Τα όνειρα μου ήταν να βρίσκομαι στην εθνική και να μπορέσω να παίξω στην Ευρώπη και εκπληρώθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η ΑΕΚ κάνει πολύ σωστές κινήσεις ώστε να φτιάξει και πάλι μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θα τα δώσω όλα για να την εκμεταλλευτώ», είπε στο επίσημο site της Καράκας. Και κατέληξε:

«Συνεχίζω με το ίδιο πάθος για δουλειά, με την ίδια φιλοσοφία να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης με αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στο ελληνικό ποδόσφαιρο με μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους και τεράστια παράδοση. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x