Αγγλία

Μεγάλη η πίεση στον Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ήδη αρχίσει να νιώθει μεγάλη πίεση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του νέου του συμπαίκτη, Μίκαελ Κάρικ.

Η πίεση στον Ρομέλου Λουκάκου είναι τεράστια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο νέος του συμπαίκτης Μίκαελ Κάρικ, μετά και το πρόσφατο φιλικό με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο Λουκάκου πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διάβολους» απέναντι στους Γκάλαξι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Αμερική. Στον αγώνα αυτό δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, χάνοντας μάλιστα μια αρκετά σημαντική ευκαιρία.

Ο Κάρικ που γνωρίζει πολύ καλά, πώς να είναι να έχεις και να διαχειρίζεσαι όλη την πίεση στο υψηλό επίπεδο, αντιλήφθηκε κατευθείαν τα συναισθήματα του 24χρονου επιθετικού.

«Είναι ένα τεράστιο βήμα το να μεταγραφείς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το κατάλαβα πολύ καλά και ο ίδιος, όταν ήρθα το 2006 από την Τότεναμ. Είναι πολύ σημαντικό όμως το γεγονός πως έχει μεγάλη εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα αυτό θα τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε ο 35χρονος μέσος.

Επιπλέον έσπευσε να θυμίσει και σε όλους, ποιος ακριβώς είναι ο Λουκάκου και γιατί ακριβώς ξόδεψε τόσα χρήματα η Γιουνάιτεντ για εκείνον: «Όλοι γνωρίζουμε ποσό καλός παίκτης είναι ο Ρομέλου και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Αυτό που ξέρει να κάνει με τέλειο τρόπο είναι σκοράρει τέρματα και για αυτό ήρθε και εδώ και είμαι σίγουρος πως στο τέλος της χρονιάς θα έχει καταφέρει πολλά».

Την αγωνιστική εμφάνιση του Λουκάκου σχολίασε και ο Ζοσέ Μουρίνιο όταν του έγινε σχετική ερώτηση, δείχνοντας με τα λεγόμενα του πόσο τον πιστεύει: «Μπορεί να μην σκόραρε κανένα γκολ, όμως για μένα έπαιξε καλύτερα από αυτούς που σκόραραν».


Μένει λοιπόν να δούμε, εάν ο νέος σέντερ φορ της Γιουνάιτεντ θα καταφέρει να αντέξει και διαχειριστεί το άγχος και την πίεση ή θα «πνιγεί» σε αυτά.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x