Αγγλία

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο

Τσέλσι και Μαν. Σίτι συγκρούονται το απόγευμα της Κυριακής στο σπουδαιότερο ματς του πέμπτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο πέμπτος γύρος του Κυπέλλου διεξάγεται το τριήμερο που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα και στο πρόγραμμα δεσπόζει η αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μαν. Σίτι το απόγευμα της Κυριακής στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι «μπλε» που είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου και δύσκολα προλαβαίνουν το Champions League (στο -14 από την τέταρτη θέση) θέλουν το Κύπελλο για να κερδίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Τζον Τέρι είναι εκτός πλάνων, ενώ ο Αλεξάντρε Πάτο κρίνεται για την ώρα ανέτοιμος. Στον αντίποδα, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως θα κάνει rotation, καθώς πέρα από τη μάχη του τίτλου, έχει και την Τετάρτη το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου για το Champions League.

Αρκετούς παίκτες θα ξεκουράσει και ο Αρσέν Βενγκέρ, εν όψει Μπαρτσελόνα, σήμερα απέναντι στη Χαλ. Ο Οσπίνα, δε, αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσεχ κάτω από τα δοκάρια. Την Κυριακή η Τότεναμ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η απογοητευτική Μαν. Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Σρούσμπερι, που παίζει στη League One.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20/2
Άρσεναλ-Χαλ Σίτι 14:45
Ρέντινγκ-Γουέστ Μπρομ 17:00
Γουότφορντ-Λιντς 17:00
Μπόρνμουθ-Έβερτον 19:15

Κυριακή 21/2
Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ 16:00
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 17:00
Τσέλσι-Μαν. Σίτι 18:00

Δευτέρα 22/2
Σρούσμπερι-Μαν. Γιουνάιτεντ 21:45

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x