Stoiximan Super League

«Μεγαλώνει» η ΑΕΚ, ανεβαίνει και ο Χιμένεθ

Η εξαιρετική πορεία που διαγράφει ο Μανόλο Χιμένεθ στο πάγκο της ΑΕΚ, έχουν ως αποτέλεσμα εκτός από την αγωνιστική ανάταση της Ένωσης και την αύξηση των μετοχών του στο ποδοσφαιρικό… χρηματιστήριο.

Σε διαδικασία επιστροφής στις επιτυχίες του παρελθόντος έχει μπει για τα καλά η ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και χθες μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Ριέκα με 2-1.

Εκ των βασικών υπευθύνων για το γεγονός αυτό, δεν είναι άλλος από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής, ωστόσο εκτός από τον συντελεστή της Ένωσης στην βαθμολογία της UEFA ο οποίος βρίσκεται σε ανοδική πορεία, βλέπει και τις προσωπικές μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχουν αυξηθεί ραγδαία.

Χαρακτηριστικό είναι πως το περασμένο Ιανουάριο όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο ίδιος βρισκόταν στην 900η θέση του ranking των προπονητών, ωστόσο πλέον μετά και την νίκη κόντρα στην Ριέκα βρίσκεται στην 269η. Μέσα σε 8 μήνες έχει καταφέρει να ανέβει συνολικά 631 θέσεις!

Και από ότι φαίνεται έχει όλες τις προϋποθέσεις να ανέβει ακόμα ψηλότερα δεδομένου πως η ΑΕΚ έχει μπροστά της ακόμα πέντε παιχνίδια για την φάση των ομίλων του Europa League.

Δείτε το γράφημα με την πορεία του Μανόλο Χιμένεθ:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x