Champions League

Μειώθηκαν οι πιθανότητες να βρει απέναντί του την Λέγκια ο Ολυμπιακός! (video)

«Σφαλιάρα» για τη Λέγκια Βαρσοβίας, που είναι στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στα play-offs του Champions League. Οι Πολωνοί ήταν τραγικοί στο Καζακστάν και ηττήθηκαν 3-1 από την Αστάνα.

Mε την πλάτη στον τοίχο η Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί ήταν κάκιστοι στο πρώτο ματς με την Αστάνα, ηττήθηκαν 3-1 στο Καζακστάν και είδαν το έργο τους ενόψει του επαναληπτικού να δυσκολεύει επικίνδυνα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι κι άνοιξαν το σκορ με υπέροχη κίνηση και τελείωμα του Καμπανάνγκα μέσα από την περιοχή στο 36ο λεπτό. Μάλιστα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με όμορφο σουτ του Μαέφσκι (45’). Η Λέγκια ξύπνησε στο δεύτερο 45λεπτο έχασε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να μειώσει και να ξαναμπεί άμεσα στο παιχνίδι. Τελικά, η Αστάνα ισορρόπησε έχασε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, όμως τελικά πλήρωσε ένα λάθος στην άμυνά της και ο Σαντίκου έστειλε την μπάλα στην κενή εστία στο 78ο λεπτό. Το ματς άνοιξε επικίνδυνα και τελικά οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντεπίθεση στις καθυστερήσεις την οποία τελείωσε άψογα ο Ταουμάσι (90+4’).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x