Δεν πήγε στα αποδυτήρια μόνο μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως έχει κάνει κι άλλες φορές πριν από ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά όχι μόνο, μίλησε στην ομάδα και πριν τον αγώνα.

Όχι πολλά λόγια, αλλά με συγκεκριμένη στόχευση σίγουρα. «Είναι ένα ματς από αυτά που δεν τα κερδίζουν τα συστήματα. Τα κερδίζουν το πάθος και η ψυχή βασικά και μετά έρχονται τα συστήματα. Θέλω από σας να μην ανεχτείτε μέσα σας και την σκέψη ακόμη πως μπορούν να φύγουν από δω αυτοί νικητές. Θέλω να το σβήσετε από το κεφάλι σας σαν ενδεχόμενο πως μπορεί να μην τους κερδίσετε... Μετά το ματς, όταν θα έχουμε κερδίσει, οι αρχηγοί σας μπορούν να μου πουν ότι θέλουν...».

Η τελευταία ατάκα βέβαια, έχει να κάνει με το πριμ που τελικά μετά το παιχνίδι ανακοίνωσε στους παίκτες ο Δ. Μελισσανίδης. Και μαζί όπως έγινε γνωστό, ανακοίνωσε και έκτακτο πριμ για νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ