Stoiximan Super League

Μελισσανίδης πριν το ντέρμπι: «Σβήστε από το κεφάλι σας ότι μπορεί να μην τους κερδίσετε»

Ο Τάσος Τσατάλης αποκαλύπτει στο sportfm.gr, την παρουσία Μελισσανίδη στα αποδυτήρια και πριν το ντέρμπι και το μήνυμα στους παίκτες της Ένωσης

Δεν πήγε στα αποδυτήρια μόνο μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως έχει κάνει κι άλλες φορές πριν από ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά όχι μόνο, μίλησε στην ομάδα και πριν τον αγώνα.

Όχι πολλά λόγια, αλλά με συγκεκριμένη στόχευση σίγουρα. «Είναι ένα ματς από αυτά που δεν τα κερδίζουν τα συστήματα. Τα κερδίζουν το πάθος και η ψυχή βασικά και μετά έρχονται τα συστήματα. Θέλω από σας να μην ανεχτείτε μέσα σας και την σκέψη ακόμη πως μπορούν να φύγουν από δω αυτοί νικητές. Θέλω να το σβήσετε από το κεφάλι σας σαν ενδεχόμενο πως μπορεί να μην τους κερδίσετε... Μετά το ματς, όταν θα έχουμε κερδίσει, οι αρχηγοί σας μπορούν να μου πουν ότι θέλουν...».

Η τελευταία ατάκα βέβαια, έχει να κάνει με το πριμ που τελικά μετά το παιχνίδι ανακοίνωσε στους παίκτες ο Δ. Μελισσανίδης. Και μαζί όπως έγινε γνωστό, ανακοίνωσε και έκτακτο πριμ για νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x