Stoiximan Super League

Μελισσανίδης σε Μοράις: «Φτιάξε μια ομάδα που να μας αρέσει»!

Μία ομάδα που να προσφέρει θέαμα και να παίζει επιθετικά θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να φτιάξει ο Ζοσέ Μοράις, όπως φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στον Πορτογάλο τεχνικό.

Τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια, παρότι η ΑΕΚ επικράτησε στη Λάρισα, εξήγησε ο Δημήτρη Μελισσανίδης στον Ζοσέ Μοράις.

Στην κουβέντα, που είχαν οι δύο άνδρες, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» τόνισε στον Πορτογάλο ότι περιμένει η ομάδα να γίνει περισσότερο θεαματική, πιο επιθετική και να ευχαριστεί τον κόσμο της.

«Από τότε που ιδρύθηκε η ΑΕΚ, μίστερ, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό μου αρέσει και εμένα. Θέλω να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει επιθετικά. Στη Λάρισα νικήσαμε, αλλά εγώ δεν το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν η ΑΕΚ όπως εγώ τη θέλω, αλλά και όπως αρέσει στον κόσμο της. Και γι΄ αυτό έγινε η αλλαγή προπονητή. Επίθεση! Φτιάξε μια ομάδα που να μας αρέσει. Αυτό θέλουμε από εσένα», ανέφερε αρχικά ο Μελισσανίδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού αθλητικού Τύπου.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο θέμα της πειθαρχίας των αποδυτηρίων και ζήτησε από τον Μοράις να είναι... δικτάτορας και το απόλυτο αφεντικό μέσα σε αυτά.

Ακόμη ένα σημαντικό θέμα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η λειτουργία των Ακαδημιών και η προώθηση ποδοσφαιριστών από τα «σπλάχνα» της ομάδας: «Έχω 15 προπονητές στις υποδομές, αλλά δεν βλέπω στην πρώτη ομάδα δικό μας παίκτη. Παίκτη από τα σπλάχνα μας, θέλω έστω έναν παίκτη από την ακαδημία. Όχι μόνο να είναι στην πρώτη ομάδα, αλλά να έχει ουσιαστικό ρόλο. Και μετά να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ξοδευόμαστε για την ακαδημία, αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπω. Θέλω να δώσεις προσοχή και στις υποδομές της ΑΕΚ».

Καταλήγοντας, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έδωσε λύση σε μία ασυνεννοησία που υπήρξε στις επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό: «Άντε, πες του να έρθει και εκείνου κι ας μην το είχαμε συμφωνήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x