Stoiximan Super League

Μελισσανίδης σε Χιμένεθ: «Θέλω να βγάλεις έναν μικρό…»

Την επιθυμία η ΑΕΚ να αναδείξει νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συζήτηση που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΑΕΚτζήδων τις προηγούμενες ημέρες, όμως άλλος είναι ο μεγάλος στόχος της διοίκησης πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και μίας καλής πορείας στην Ευρώπη.

Η ανάδειξη ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καταφέρει να πάρει μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού και παράλληλα θα μπει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός εξελίξιμος παίκτης της «Ένωσης» που βλέπει ενδεκάδα από τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος χθες κατάφερε να κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει με την γκολάρα που πέτυχε στη χθεσινή νίκη με σκορ 2-0 επί της Λευκορωσίας.

Όμως επιθυμία της διοίκησης και συγκεκριμένα του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να ακολουθήσουν κι άλλοι…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, μετά την νίκη-πρόκριση από της Μπριζ, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» συναντήθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ και συζήτησαν αυτό ακριβώς το θέμα.

«Θέλω να βγάλεις έναν μικρό φέτος. Να παίξει στην ομάδα. Ένα παιδί από τις Ακαδημίες μας στις οποίες επενδύουμε πάρα πολλά. Θα μπορέσεις;», ήταν η ερώτηση του Μελισσανίδη στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος του απάντησε πως «έχω έτοιμους τρεις για φέτος. Και θα παίξουν όλοι».

Η απάντηση του Χιμένεθ χαροποίησε ιδιαίτερα τον γνωστό επιχειρηματία, με τον 53χρονο προπονητή να φαίνεται πως ποντάρει πολλά στους Γιώργο Γιαννούτσο (19 ετών αμυντικό), Πάρη Μπάμπη (18 ετών αμυντικό χαφ), Χρήστο Αντωνίου (επιτελικό χαφ) και Χρήστο Γιούση (19 ετών επιθετικός).

Άλλωστε, μέσα στην εβδομάδα ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως το deal του Ολυμπιακού για τον Παναγιώτη Ρέτσο ενδεχομένως να παίζει ρόλο στη σκέψη της ΑΕΚ να αξιοποιήσει δικά της παιδιά (και όχι να αγοράσει άλλον αμυντικό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x