Αγγλία

Μέλορ: «Πρώτη επιλογή του Κλοπ ο Κάριους»

Την πεποίθηση ότι ο Λόρις Κάριους αποτελεί τη βασική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ για τη θέση του τερματοφύλακα στη Λίβερπουλ, εξέφρασε ο πρώην παίκτης των «κόκκινων», Νιλ Μέλορ.

Ο Λόρις Κάριους υπέγραψε το καλοκαίρι στη Λίβερπουλ, αλλά έχασε το ξεκίνημα της σεζόν, λόγω ενός τραυματισμού που έπαθε στο χέρι, σε ένα ματς κόντρα στην Τσέλσι στην προετοιμασία. Ωστόσο, ο 23χρονος ανάρρωσε πλήρως από το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και πήρε φανέλα βασικού στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός γκολκίπερ φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλοπ, παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Έτσι, ο Κάριους μοιάζει να είναι η βασική επιλογή του Κλοπ αυτή τη στιγμή, σύμφωνα και με δηλώσεις του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Νιλ Μέλορ.

«Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τον Κάριους. Έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια και είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε. Στο παιχνίδι με τη Σουόνσι φάνηκε να είναι λίγο επιφυλακτικός στις κινήσεις του, λόγω του ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Πάντως, φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο οποίος τον υπολογίζει ως πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x