Super League 2

Μένει… Ευρώπη η ΑΕΚ

Προς τις πιο… ασφαλείς μεταγραφικές αγορές της Ευρώπης στρέφεται η ΑΕΚ μετά τα εμπόδια που προκύπτουν για στόχους κυρίως από τη Βραζιλία.

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να κινηθεί για παίκτη από τις αγορές της λατινικής Αμερικής η ΑΕΚ. Μπορεί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εντόπισε αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στα ταξίδια του, κυρίως στη Βραζιλία, ωστόσο υπάρχουν σοβαρά εμπόδια για την ολοκλήρωση κάποιας συμφωνίας.

Για τους περισσότερους στόχους υπάρχει «ασάφεια» όσον αφορά στο καθεστώς… ιδιοκτησίας τους, αφού εμπλέκονται όχι μόνο οι ομάδες τους, αλλά επίσης μάνατζερ και εταιρείες εκτοξεύοντας το κόστος σε δυσθεώρητα επίπεδα. Εξάλλου, ο Λούκα της Κρισιούμα, που φάνταζε ως ο μεγάλος στόχος της «Ένωσης», υπέστη ρήξη έσω πλαγίου και θα λείψει από τα γήπεδα για τουλάχιστον δύο μήνες και ο συγκεκριμένος τραυματισμός έρχεται να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιατρικό του ιστορικό.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα στραφεί σε πιο «ασφαλείς» και πιθανότατα οικονομικά προσιτές επιλογές από την Ευρώπη. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που γνωρίζει άριστα την αγορά της Ισπανίας, έχει ήδη ζητήσει από ατζέντηδες να του προτείνουν παίκτες από τη χώρα, δίχως να αποκλείεται να στραφεί κι αλλού. Άλλωστε «λαβράκια» έχει βρει και σε άλλες χώρες, όπως τους Γιόχανσον (Σουηδία), Μπαρμπόσα και Σιμόες (Πορτογαλία).

Εξελίξεις στα μεταγραφικά (και όχι μόνο) θα υπάρχουν με την επιστροφή, σήμερα, του Δημήτρη Μελισσανίδη από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x