Αγγλία

Μένει μέχρι να... φύγει ο Σάντσες

Κατεύθυνση προς το Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, φαίνεται πως θα πάρει ο Αλέξις Σάντσες από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κατεύθυνση προς το Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, φαίνεται πως θα πάρει ο Αλέξις Σάντσες από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ να εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, δεδομένο θεωρείται πως ο Σάντσες αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι κατά πως φαίνεται, η επόμενη ομάδα του, με τους «πολίτες» να είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι και να μην κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να τον αποκτήσουν.

Ο Χιλιανός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει στους «κανονιέρηδες» και έχει απορρίψει προτάσεις που προέρχονται από την Κίνα, καθώς επιθυμεί να μείνει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει τίτλους.

Η Σίτι φαίνεται πως του έχει κάνει δελεαστική πρόταση, με εξαψήφιο αριθμό εβδομαδιαίων απολαβών, για να ολοκληρωθεί το ντιλ και να τον πάρει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, ακόμη κι'αν η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ομάδα που επίσης «γλυκοκοιτάζει» τον Σάντσες.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x