Stoiximan Super League

Μένει ο Μπουμάλ, δεν πάει για Σιμάο ο Παναθηναϊκός

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ενώ δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος προτάθηκε, αλλά δεν απασχόλησε.

Το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις των Μπουμάλ και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, που απασχόλησαν έντονα τις τελευταίες ώρες, ξεκαθάρισε ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι, λοιπόν, έκαναν σαφές πως ο Καμερουνέζος εξτρέμ παραμένει κανονικά στο σύλλογο. Όπως «βγαίνει» από το ρεπορτάζ, δεν υπήρξε ποτέ πρόταση της Τραμπζονσπόρ για τον ποδοσφαιριστή και ουσιαστικά έγινε απλώς μια –άκαρπη- προσπάθεια του μάνατζέρ του να τον… σπρώξει προς Τουρκία μεριά.

Παράλληλα, από το τριφύλλι υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής του άλλοτε πράσινου στην ομάδα. Παραδέχονται πως ο Σιμάο όντως προτάθηκε, όμως ουσιαστικά η περίπτωσή του δεν απασχόλησε ποτέ και δεν τέθηκε στο… τραπέζι ενδεχόμενη απόκτησή του.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αμπέντ έφυγε και επίσημα, αφού η Ντιζόν τον ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο… νήμα για να αποχωρήσει ο Κλωναρίδης, που όλα δείχνουν πως οδεύει ολοταχώς για Γαλλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x