Αγγλία

Μένει στην Άρσεναλ ο Κοσιελνί

Αιώνια πιστός "κανονιέρης" δήλωσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος εξέφρασε για ακόμα μία φορά τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ.

Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Άρσεναλ δεν έχει ο Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος με τελευταίες δηλώσεις του διέψευσε όλα τα σενάρια αποχώρησης του από το «Emirates» και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής των «κανονιέριδων».

Συγκεκριμένα ο Γάλλος στόπερ δήλωσε: «Είμαι στην Άρσεναλ και θέλω να απολαύσω την δουλειά μου και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Όταν ήρθα εδώ δεν σκεφτόμουν πόσο καιρό θα μείνω, όμως τώρα μπαίνω στην όγδοη σεζόν μου».

Τέλος αποθέωσε τον Αρσεν Βενγκέρ και μίλησε για την αφοσίωσή του στον σύλλογο: «Ο Βενγκέρ αποτελεί μεγάλη έμπνευση για μένα. Με έφερε από την Γαλλία και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην Άρσεναλ τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως άνθρωπο και θα δώσω τα πάντα για εκείνον στον αγωνιστικό χώρο. Γενικότερα, έχω πολύ μεγάλη αφοσίωση στον σύλλογο».

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε από την Λοριάντ με 9 εκατ. ευρώ και έχει μετατραπεί σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας, πραγματοποιώντας 217 συμμετοχές και 17 τέρματα.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x