Αγγλία

Μένει στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ, αν…

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να ετοιμάζει βαλίτσες για το Μάντσεστερ, όμως ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν πρόκειται να παραδώσει αμαχητί τη θέση του στον πάγκο.

Τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Ζοσέ Μουρίνιο για να αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Όλα τους όμως λογαριάζουν χωρίς τον… ξενοδόχο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Φαν Χάαλ έχει ήδη πείσει την διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» να παραμείνει στην θέση του, αρκεί η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Αυτή την στιγμή, έξι βαθμοί χωρίζουν την Γιουνάιτεντ από την τέταρτη Μάντσεστερ Σίτι και κάνουν τα πράγματα όχι ιδιαίτερα εύκολα για τον Ολλανδό τεχνικό.

Υπάρχει όμως και μια άλλη πόρτα μέσα από την οποία μπορεί να περάσει ο 64χρονος προπονητής και να παραμείνει στην Μάντσεστερ. Και αυτή γράφει “κατάκτηση του Europa League”, στόχος εξίσου δύσκολος αλλά σε περίπτωση που επιτευχθεί, η ομάδα θα εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν, και ταυτόχρονα ο ίδιος θα εξασφαλίσει την δική του θέση στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x