Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα για πιθανό διαζύγιο μεταξύ Ίντερ και Ρομπέρτο Μαντσίνι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν «αγγίζει» την πραγματικότητα.
Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης των νερατζούρι, Έρικ Τοχίρ, επιβεβαίωσε πως ο Ιταλός τεχνικός δεν πρόκειται να φύγει και θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα, προκειμένου να έρθει το... κάτι παραπάνω εντός συνόρων και η διάκριση στην Ευρώπη (θα παίξει Europa League η Ίντερ).
«Ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πιστεύουμε στον Ρομπέρτο. Έχει την πλήρη υποστήριξή μας» ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σενάρια και στέλνοντας μήνυμα πως η Ίντερ θα πορευτεί με τον Μαντσίνι και του χρόνου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






