Stoiximan Super League

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης!

Ανατροπή δεδομένων με τον Βελλίδη στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον 29χρονο τερματοφύλακα, αλλά συνεχίζει να αναζητά παίκτη για τα γκολπόστ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ώρα που φούντωναν οι φήμες ότι ο Μάρκος Βελλίδης δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, στον «δικέφαλο του Βορρά» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Έλληνα πορτιέρο.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο τότε παίκτης του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες συν δύο χρόνια και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν ότι πρέπει να παραμένει ο παίκτης στο ρόστερ του. Άλλωστε, στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια γι’ αυτόν ο Βλάνταν Ίβιτς.

Είπε χαρακτηριστικά: «είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά του. Ξεκίνησε και έπαιξε από την πρώτη στιγμή και είναι μεγάλος επαγγελματίας, δουλεύει καθημερινά στο 100%, δεν έχω κανένα θέμα».

Ωστόσο, συνεχίζει να ψάχνει παίκτη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν αλλάζει. Ούτως ή άλλως δήλωσε επίσης ο Σέρβος: «η απόφαση μας είναι να φέρουμε έναν τερματοφύλακα, που θα μπορεί να παλέψει για να είναι βασικός. Ψάχνουμε, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη και όπως είπε και ο πρόεδρος, μόλις γίνει η μεταγραφή θα το μάθετε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x